w zamian mam wiele horrorow perelek niedostepnych w necie z tamtych lat z lektorem.
Dzieki ale juz mam orginal ... Moze masz jakies inne horrory z tamtych lat, ktore poszukuje ... Sam mam ich juz setki ... Jak co pisz.
krwawy klejnot
evil clutch
tylko zlo
demon cop
windigo
wendigo
shivers
twisted brain
ghost dance
deadly manor
metalowa zemsta - trick or treat
zemsta zza grobu
w cieniu kilimajnaro
tylko zlo
you will die at midnight
doorman
motel dla nowozencow
goodnight goodbless
grobowe obrazki
las- the forest
miasteczko oblivion
the psychotronic man
backwoods
nighttrain to terror
demon sword
evil toons
rats - szczury
the chameler
death warmed up
curse of the blue lights
moon stalker
star crystal
noc grozy
dluga noc
until death
the laughing dead
the jitters
wilczyca
czarna magia
nightlife
xtro
brygada zombie
moonlight sonata
the people
koszmar o polnocy
disturbed
wampiry z kosmosu
night ripper
wampir o polnocy
the carrier
tenebre
silent stalker
frogs
claws
the shout
iced
terrorgram
parasite
atak morderczych pomidorow
powrot morderczych pomidorow
Te szukam z filmow, ktore wyszly u nas na vhs. Moga byc w orginale chetnie odkupie, a lista filmow, ktore sie u nas nie ukazaly jest takze dluga min ...
funhouse
the thirst
daughters of darkness
the fury
the newlydeads
raw meat
lets scare jessica to death
pledge night
bloody movie
the new kids
posession
picking up the pieces
decampitated
zombie 3
zombie 4
videodrome
basket case 3
niektore z drugiej listy moze znajde, ale jako kopie na cd.
dobrze jakbys podawal orginalne tytuly i date produkcji, bo wiele z nich sie naklada. na przyklad "the fury" zakladam ze szukasz tego z 1978r. I to gdzies mialem. w przypadku "Posession" moge sie tylko domyslac, ze to Zolawskiego z 1981.
widze, ze idzesz juz w bardzo niszowe produkcje.
Kilka takich list, ktore wymienilem samemu juz posiadam, glownie w orginalach na kasetach vhs jednak sporo takze w plikach filmow, ktore nigdy u nas na zadnym nosniku nie zostaly wydane np The Child [1977], Demon Wrap [1988], Chud 1, Chud 2, Basket Case 1, Dead & Buried [1981], Devils Rain [1978], Dolls [1987], Food Of The Gods [1976], Humanoids From The Deep [1980], Phantasm 1, Rabid [1977], Surf Nazi Must Die [1987], The Haunted Palace [1963], Zombie High [1987], Plague Of The Living Dead [1966], Scream And Scream Again [1970], Haunting Fear, Antrophophagus [1980], The Suckling [1990] i inne i mam jakies 200 tytulow, rzadkich horrorow na vhs ..